Om oss


Middelhavetskjøkken er en dominerende aktør innenfor cateringmarkedet på Østlandet og har samtidig en velkjent restaurant i Moss

Virksomheten ble etablert 25. aprill 2011 og har forsynt hele Østlandet med kvalitetssikret mat siden.

Catering


Catering er vårt spesialiseringsområde. Vi mener at ethvert minneverdig øyeblikk forjtener en deilig servering ved siden av, slik at øyeblikket blir uforglemmelig.

Vi har lang erfaring med catering og har levert mat til både store og små arrangementer som bryllup, konfirmasjon, bursdag, firmafest, høytidsfeiring osv.

Restaurantmeny


Restauranten vår er et hyggelig og koselig, familievennlig spisested som ligger ved inngangen til Jeløya i Moss. Her serverer vi eksotiske matretter fra middelhavet, og tilbyr en meny med stor mangfold.

På menyen vår kan du finne delikatester fra hele middelhavskjøkkenet. Alt fra fransk og italiensk til gresk og tyrkisk. Kokkene våre er speseialister som gjør sitt beste for at kundene skal bli fornøyde.

Á la Carté

Lammespyd

Grillet lammeytrefilet på pinner. Serveres med sesongens friske salater, hjemmelaget tzatzikidressing, dagens nystekte brød og ris/bulgur.

159 kr,-

Kyllingspyd

Marinert kyllingfilet på pinner. Serveres med sesongens friske salater, hjemmelaget tzatzikidressing, dagens nystekte brød og ris/bugur.

149 kr,-

Grillmiks

Lammespyd, kyllingspyd og adanakebab. Serveres med sesongens friske salater, hjemmelaget tzatzikidressing, dagens nystekte brød og /ris/bulgur.

159 kr,-

Middelhavets Kjøttkaker

Grillede og ostegratinerte kjøttkaker. Serveres med middelhavetssalat, hjemmelaget tzatzikidressing og pommes ristes/ris/bulgur.

149 kr,-

Köfte

Ekte tyrkiske grillet kjøttkaker. Serveres med sesongens friske salater, hjemmelaget tzatzikidressing, dagens nystekte brød og ris/bulgur.

139 kr,-

Beyti

Grillet kjøttkaker rullet i pidebrød med yoghurtdressing og tomatsaus. Serveres med sesongens friske salater og ris/bulgur.

149 kr,-

Ekte iskender kebab

Døner kebab med yoghurtdressing, hjemmelaget tomatsaus og spesial brød, under. Serveres med middelhavetssalat, tzatziki-dressing og pommes ristes/ris/bulgur.

139 kr,-

Adana

Grillet kjøttdeig i spyd. Serveres med sesongens friske salater, hjemmelaget tzatzikidressing, dagens nystekte brød og ris/bulgur.

139 kr,-

Chillimarinert scampi

Lime- og chillimarinert scampi med stekte grønnsaker. Serveres i keramikkfat med sesongens friske salater, hjemmelaget tzatzikidressing, dagens nystekte brød og ris/bulgur.

149 kr,-

Vegetartallerken

Sjefens spesial vegetartallerken

139 kr,-

Kebabrull

Dønerkebab med salat og dressing rullet i pidebrød

89 kr,-

Kylling Sauté

Sauté av marinert kyllingsstrimler med grønnsaker. Serveres i keramikkfat med sesongens friske salater, hjemmelaget tzatzikidressing, dagens nystekte brød og ris/bulgur.

149 kr,-

Husets Special

Ostegratinerte biter av dönerkebab rullet i pidebrød med hjemmelaget tomatsaus. Serveres med sesongens friske salater, hjemmelaget tzatzikidressing og pommes frites.

139 kr,-

Hamburgertallerken

Velg mellom 100gr og 190gr hamburger. Serveres med pommes frites og dressing

99 kr,-/129 kr,-

Kebabtallerken

Døner kebab med sesongens friske salater, hjemmelaget tzatzikidressing og pommes ristes.

139 kr,-