Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /customers/b/7/3/middelhavetskjokken.no/httpd.www/inc/connect.php on line 8 Warning: mysqli_select_db() expects exactly 2 parameters, 1 given in /customers/b/7/3/middelhavetskjokken.no/httpd.www/inc/connect.php on line 9 Middelhavetskjøkken

Om oss


Middelhavetskjøkken er en dominerende aktør innenfor cateringmarkedet på Østlandet og har samtidig en velkjent restaurant i Moss

Virksomheten ble etablert 25. aprill 2011 og har forsynt hele Østlandet med kvalitetssikret mat siden.

Catering


Catering er vårt spesialiseringsområde. Vi mener at ethvert minneverdig øyeblikk forjtener en deilig servering ved siden av, slik at øyeblikket blir uforglemmelig.

Vi har lang erfaring med catering og har levert mat til både store og små arrangementer som bryllup, konfirmasjon, bursdag, firmafest, høytidsfeiring osv.

Restaurantmeny


Restauranten vår er et hyggelig og koselig, familievennlig spisested som ligger ved inngangen til Jeløya i Moss. Her serverer vi eksotiske matretter fra middelhavet, og tilbyr en meny med stor mangfold.

På menyen vår kan du finne delikatester fra hele middelhavskjøkkenet. Alt fra fransk og italiensk til gresk og tyrkisk. Kokkene våre er speseialister som gjør sitt beste for at kundene skal bli fornøyde.

Satningsområder

Hjemmelaget mat
På Middelhavetskjøkkenet får kundene servert hjemmelaget mat. De fleste av våres produkter, sauser, dressing, kaker og desserter er hjemmelaget delikatester. Grunnen til at vi satser så mye på hjemmelaget mat er at det gir en mye høyere og tryggere kvalitet en ferdiglaget mat.


"Ekte"-konseptet
Vi betjener kundene våre med tradisjonsrike matretter. For at disse matrettene skal bli sånn som orginalen fra det landet matretten stammer fra, må den lages av erfæringsrike fagfolk. Dette satser vi veldig mye på. Alle våres kokker har lang erfæring og leverer maten på orginalform.